A Review Of oyun bilgisayarları

Wiki Article



Peki dizüstü bilgisayar alırken nelere dikkat edilmelidir? İşte notebook alırken dikkat edilmesi gereken hususlar:

Samuel Willetts Sam has used the earlier 20 years tinkering with computer systems, a custom he proudly continues for a Hardware Editor for PCGamesN. For all factors methods and factors, he's your guy. You can expect to routinely locate his arms within a PC, swapping out factors from the likes of AMD, Intel, and Nvidia as quickly as you can say Windows.

Biraz daha yüksek fiyatlı modellerden devam edecek olursak Intel Main i7 işlemci kullanan Dell Gaming G15 5511’in oyun performansı anlamında iddialı bir model olduğunu görüyoruz. Çift hava girişli termal tasarımı ile oyun oynadığınız sırada serin kaldığından emin olacağınız bu bilgisayarın oyunlar için sahip olduğu özel ayarlar ile oyun performansınızı bir üst seviyeye taşımanız mümkün olacak.

Its weaknesses are few but notable, with battery daily life being its Major shortfall. Having said that, if you can retain a power socket helpful and don’t thoughts shelling out a premium price tag, you’re in for just a performant handle.

MSI sistemleri arasında en çok satış yapan ve dolayısıyla stoklarda bile bulmakta zorlanacağınız türde bir hazır sistemdir. oyun bilgisayarları Özellikleri ise başlıca:

Gelişmekte olan teknoloji sayesinde artworkık bütün oyuncular fiyat/performans ürünlerine ya da en pahalı, en kaliteli ve en iyi oyun bilgisayarlarına da tek tık uzaklıkta erişebilmektedirler.

Minimum amount 8GB’den sixteen GB’ye kadar uzanan RAM özellikleri hızınızı ve performansınızı etkileyen bir diğer faktör olarak bilinir. Daha yüksek kaliteli ve daha fazla depolama alanı gerektiren oyunlar için daha fazla RAM alanı gerekebilir.

Göz konforunu artırmaya odaklanan özel sistemler uzun süren oyun oturumlarında yorgunluğa bağlı odak dağılması problemini en aza indirgiyor, daha uzun süren konsantrasyon ise oyunlarda kazanma şansınızı artworkırıyor.

IPS panelli ekranların geniş görüş açısı sunması ve renk doğruluğu konusunda iddialı oluşu, Monster Notebook tarafından sunulan bilgisayarlara değer katar.

Liste Telefon Hırsız iPhone’u çalar ve kurbana mesaj atarak onu Bul uygulamasını devre dışı bırakması için kandırmaya çalışır

Verileri bilgisayarda tutmak ve dilediğiniz an bunlara erişim sağlamak isteyenlerdenseniz yüksek dahili depolama kapasiteli ürünlere yönelebilirsiniz. Cihazın veri kaydetme ve aktarma hızı yüksek olsun istiyorsanız yeni oyun bilgisayarları nesil SSD diskler sizin için iyi bir tercih olur.

With a larger screen will come a larger frame, and this can normally allow for companies to carry out an improved cooling system to maintain your notebook at a far more workable temperature for more time gaming classes.

Strateji: Bilgisayarın daha çOkay işlemcisine yük bindirip ekran kartını sınırlı düzeyde kullanan strateji oyunlarının müdavimiyseniz, Abra ailesindeki A5 ve A7 serilerini değerlendirebilirsiniz.

Genel Uzay Mars’taki antik gölün doğrulanması, Perseverance gezgininin toprak ve kaya örneklerinin yaşam izleri taşıdığına dair umut veriyor

Report this wiki page